Bed & Breakfast Domaine du Chien, voor een vakantie met de hond.  
 
Bed & Breakfast
Domaine du Chien
Kamers
De kamers
Chalet Spirit
Te huur
Omgeving
De omgeving
Foto's
Presentatie
Info
Extra info
Prijzen
Onze B&B
Route
Beschrijving
Gastenboek
Uw reactie
Contact
Mailen of bellen
 
       

Domaine du chien (Bed & Breakfast)

Inmiddels is het alweer 9 jaar geleden dat alles in Nederland is verkocht om een vakantie verblijf te creëren daar waar honden echt welkom zijn. Het moest ook een huis zijn waar na verloop van tijd een mogelijkheid zou zijn voor de opvang van meerdere kansloze honden en hen een leven te geven met alles wat zij nodig hebben. Zo is naast Domaine du Chien, Maison du Chien ontstaan, een opvang voor bijna alleen gehandicapte honden en honden die speciale zorg nodig hebben.

Het gastenverblijf “Domaine du Chien” en het woongedeelte “Maison du Chien” zijn gescheiden van elkaar, de honden verblijven binnen in het woongedeelte “Maison du Chien”.

Het gastengedeelte van het huis is volledig ingericht op het verblijf van hond en mens. Bij binnenkomst is er een zitkamer met openhaard, waar u na een wandeling heerlijk kunt vertoeven. De ontbijtkamer is evenals de gastenkamers op de eerste verdieping. Deze verdieping is bereikbaar via een dichte trap van 10 treden uiteraard met antislip. Ons terrein is volledig omheind.

Vanuit ons huis wandelt men zo de bossen in. Er liggen prachtige uitgestippelde routes klaar van één tot zeven uur en mocht men toch verdwalen dan wordt men natuurlijk opgehaald. Op wandelafstand vind u de Beverdammen, het arboretum van Lenoir en de Kapele van Saint Thibaut. Op 20 minuten rijden vind u de mooie en gezellige stadjes La Roche en Hotton. En een half uurtje bij ons vandaan het kleinste stadje van de wereld, Durbuy.

Op alle drie de kamers zijn er voor de viervoeters biabedden en/of hondenkussens, drink en etensbakken aanwezig evenals handdoeken om de honden bij slecht weer schoon en droog te kunnen maken.
Voor de twee benige gasten eveneens heerlijke boxsprings, handdoeken en natuurlijk een vegetarisch ontbijt met alleen biologische produkten. De honden mogen overal los, zij mogen van ons op bed en bank als het van u ook mag. U mag met één, zeven of meer honden komen.

Er zijn drie verschillende kamers:
De Retriever kamer met een grote gescheiden badkamer met bad.
De Mollosser kamer bestaat uit een grote slaapkamer een kleinere zit/slaapkamer en een grote afgescheiden badkamer met bad.
De Wolvenkamer heeft een slaapkamer, zitkamer en een aparte badkamer met douche.

De Mollosserkamer kan gereserveerd worden voor twee volwassenen en eventueel twee kinderen door zijn aparte indeling.

De Bed and Breakfast “Domaine du Chien” is opgezet om oude en gehandicapte honden nog een paar goede jaren te geven
de kosten worden dan ook volledig gedragen door onze Bed & Breakfast, chaletjes en onze webwinkel.

Draagt u het initiatief van de hondenopvang een warm hart toe boek dan onvergetelijke vakantie met de honden bij ons.
Of u er nu 1 of 10 heeft ze zijn allemaal welkom.

De honden van Domaine du Chien
Wilt u kennis maken met al onze honden kijk op Maison du chien
 
Bed & Breakfast, vakantie en wandelen met de hond in de Ardennen in Belgie.  
© 010 Webdesign